Home > project > Inrichting IKC Beneden Leeuwen

Inrichting IKC Beneden Leeuwen

E4 Realisatie heeft in nauw samenwerkingsverband met Beweeg Wijs en Project Wijs voor IKC Beneden Leeuwen een ontzettend uitdagend nieuw schoolplein mogen inrichten. Project Wijs heeft het prachtige plein ontworpen en het naastgelegen park, welke door de gemeente is aangelegd, hierin mooi laten overvloeien.

Er zijn twee natuurlijke speelvlakken aangelegd, die door zowel de boven- als onderbouw te gebruiken zijn. Voor de onderbouw is een balansparcours gerealiseerd en een mooi robinia houten speelhuisje geplaatst en de bovenbouw kan zich vermaken in een meer uitdagend survivalparcours. Deze is gecreëerd door onder andere gebruik te maken van de al bestaande speeltoestellen die afkomstig waren van het oude schoolplein. Het schoolplein zelf is ingericht met onderdelen uit de Beweeg Wijs structuur, inclusief rekenplein en verkeersplein. Voor de kinderen valt er dus weer genoeg te ontdekken. Beweeg Wijs, Project Wijs en e4 Realisatie wenst Kindcentrum Beneden Leeuwen heel veel (speel)plezier met dit prachtige plein.

074 349 06 62