Marktgebieden

Wij verzorgen alle mogelijke parkeer- en realisatieoplossingen voor de parkeer-, industrie- en logistieksector. Bent u als particulier of ondernemer op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan ontzorgen bij uw project? Op basis van uw specifieke wensen ontwikkelen wij in overleg een gedegen aanpak.

Flexibel en snel schakelen

Complexe besluitvormingsprocessen en lastminute deadlines zijn vaak onlosmakelijk verbonden met beheer, onderhoud en renovatietrajecten. Wij zijn flexibel en als ‘platte’ organisatie in staat ook onder uitdagende omstandigheden snel te schakelen. Al sinds onze oprichting zijn wij actief in heel Nederland voor diverse opdrachtgevers.

Gemeentes en instanties

Al geruime tijd werken voor gemeenten en instanties verspreid over het hele land. Door onze ervaring en specialisaties kunnen wij elk project uitvoeren binnen de gestelde normen, wet- en regelgeving en duurzaamheidsvereisten.

Ben u als overheidsinstantie op zoek naar een partner die ervaren is in werken voor gemeenten en andere instanties? Neem dan contact met ons op.

Parkeerdienstverleners en ondernemers

Onze oorsprong ligt bij het inrichten en onderhouden van parkeervoorzieningen voor garages maar ook bedrijventerreinen. De werkzaamheden bestaan uit het analyseren van verkeersstromen en parkeeroplossingen, aanbrengen van wayfinding, het plaatsen van diverse elementen voor veiligheid en het plaatsen van facilitaire zaken.

Bent u als dienstverlener op zoek naar een partner die ervaren is in het inrichten en onderhouden van parkeervoorzieningen in of rondom uw terrein? Neem dan contact met ons op.

074 349 06 62