Home > Projecten > Rookvrije zone’s

Nieuwe belijning

Voor het MST Enschede, GGD twente en het Gelre ziekenhuis hebben wij rookvrije zone’s mogen inrichten.

Zowel het ontwerp, als de uitvoering van de belijning en bebording hebben wij verzorgd. Zo zijn we op weg naar een rookvrije generatie.

Home > Projecten > Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn

Nieuwe belijning

Als betrouwbare partner in parkeren en realisatie pakken wij elk project met beide handen aan om er een succes van te maken. Zo ook bij P1 van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Dit is een parkeergarage ontwikkeld door onze opdrachtgever Aan de Stegge Twello’, als tijdelijke parkeeroplossing tijdens de bouw van een nieuwe parkeergarage op P2. De tijdelijke parkeervoorziening voorziet in 200 extra parkeerplaatsen en is geschikt als tijdelijke toepassing en is volledig demontabel en dus gemakkelijk te verwijderen of te verplaatsen in de toekomst. Wij hebben van deze parkeergarage de parkeerdekken van nieuwe belijning voorzien. 

Home > Projecten > Q-Park Amsterdamse Poort

De juiste signing en de markeringen

E4 Parkeren en Realisatie heeft in opdracht van CBRE vastgoed de nieuwe entree van de Q-park parkeergarage ING/Amsterdamse Poort aangekleed met de juiste signing en de markeringen voor de hoogtebeperking gerealiseerd. Weer een knap staaltje werk! 

Home > Projecten > Schoolplein in Capella aan de IJssel

Kleurrijke samenwerking in Capelle aan de IJssel

E4 Parkeren heeft voor haar opdrachtgever, aannemersbedrijf De Kwaadsteniet, op een schoolplein in Capelle aan de IJssel dit prachtige plein mogen realiseren. De uitdaging zat hem in de verschillende maten en de verschillende kleuren die na elkaar aangebracht moesten worden. Geerdink Markeringen B.V. heeft in opdracht van E4 Parkeren het spuitwerk uitgevoerd.

Het eindresultaat een kleurrijk geheel, waar we als E4 Parkeren trots op zijn!

Home > Projecten > Circulair gebouwde parkeergarage Venlo

Circulair gebouwde parkeergarage Venlo

Q-Park Blok van Gendt in Venlo is een nieuwe, duurzame parkeergarage met 200 parkeerplaatsen, verdeeld over 4 parkeerlagen. Aan de Stegge Twello BV heeft de circulair gebouwde parkeergarage ontwikkeld en gebouwd. Circulaire bouw houdt in dat bij eventuele demontage alle materialen hergebruikt kunnen worden.

Voor Aan de Stegge Twello BV heeft E4 Parkeren en Realisatie de belijning voor parkeergarage Blok van Gendt mogen aanbrengen, uiteraard in de Q-park huisstijl. Bekijk hierbij het resultaat.

Home > Projecten > Parkeergarage Duinhal

In het hart van DUIN

Aan het IJmeer in Almere vind je DUIN. Wonen, werken en sporten in een duinlandschap, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Je vindt er alles wat je nodig hebt, van supermarkt, tot restaurants en een theater. Het Duinplein wordt het centrale hart van Duin en aan dit plein vind je de Duinhal, waar ook een parkeergarage is gebouwd in 2 bouwlagen. Deze garage is gebouwd door Koopmans, in opdracht van Amvest en wordt door InPublic gefaciliteerd. E4 heeft de opdracht gekregen om het bebordingsplan te ontwerpen en de parkeergarage volledig in te richten.

De parkeergarage bestaat uit in totaal 874 parkeerplekken, waarbij de bewoners van de 4 woontorens hun auto kunnen parkeren en daarnaast zijn er 417 openbare parkeerplekken. Ook vindt men er 15 zogenaamde MIVA-plekken, bedoeld voor mensen die beschikken over een invalidenparkeerkaart. De constructieve kolommen die nodig zijn voor de woontorens staan niet allemaal op de meest gunstige positie, daarom hebben wij deze voorzien van beschermkussen in opvallende kleur met reflectiestrook, toch geeft het minimale gebruik van deze pilaren en een goede verlichting overzicht en versterkt het gevoel van veiligheid. De parkeergarage is volledig verlicht met ledlampen, welke maar op 10 tot 20% procent branden en bij beweging overgaan naar 50%, dit om energie te besparen. Bezoekers kunnen betaald parkeren om de commerciële voorzieningen op de begaande grond te bezoeken of naar het strand gaan.

E4 parkeren heeft de verlichte naam aan de gevel gerealiseerd, net als het leveren van de 42 inch digitale informatieschermen. Ook de algehele signing van de parkeergarage is van de hand van E4 parkeren en realisatie. De belijning is als separate opdracht verstrekt aan ons partnerbedrijf Geerdink Markeringen en de vloercoating aan ons partnerbedrijf Qlick-Technofloor, een mooie samenwerking die door de korte lijnen geweldig op elkaar is afgestemd. Fase 1 is nu afgerond en Fase 2 zal voor het nieuwe jaar worden gerealiseerd. Hierbij alvast een impressie van fase 1 en hier zijn we best wel heel erg trots op!

Home > Projecten > Inrichting Parkeergarage Oostenburg in Amsterdam

Inrichting Parkeergarage Oostenburg in Amsterdam

In opdracht van Ten Brinke Bouw hebben wij Parkeergarage Oostenburg in Amsterdam voorzien van alle signing in de huisstijl van gebruiker Q-Park. De parkeergarage is een splitlevel garage en bestaat uit 17 lagen. Er zijn 704 parkeerplekken gerealiseerd, waaronder plaatsen voor mindervaliden en 30 speciale oplaadplekken voor elektrische voertuigen.

E4 parkeren heeft de inrichting van de gehele garage verzorgt door o.a. de bebording in de garage, folies op het glas, naamaanduiding bij de entree en aan de luifel te leveren en monteren in de huisstijl van Q-park. We hebben de niveau aanduidingen gemonteerd, posterframes ten behoeve van informatievoorziening geplaatst, alsmede vluchtplattegronden. Ook de verlichte P aan de gevel en op de luifel bij de voetgangersentree hebben wij geplaatst, waarbij de lichtbak van de entree is voorzien van een ‘VOL/VRIJ’-signalering.

Home > Projecten > Parkeerterrein IKEA Haarlem

Parkeerterrein IKEA Haarlem

Voor onze klant hebben wij het parkeerterrein opgefrist met thermoplastische markering. Op het bovendek is verf aangebracht. Om een betere doorstroom te krijgen van het rijdend verkeer hebben wij route aanpassingen gemaakt.

Aan de bestaande bebording is onderhoud verricht en waar nodig is er nieuwe bebording geplaatst. Enkele bebording hebben wij vernieuwd vanwege slijtage of vervaging door het weer. De parkeerzone aanduiding is in zijn geheel vernieuwd in de huisstijl van onze klant. De slagbomen zijn vorig jaar vernieuwd en geplaatst.

Home > Projecten > Parkeerdek 9 en 10 MST Enschede

Parkeerdek 9 en 10 MST Enschede

Tijdens de vakantieperiode in 2019 is E4 Parkeren in samenwerking met Qlick Technofloor volop bezig geweest op parkeerdek 9 en 10 van de parkeergarage van het MST ziekenhuis te Enschede. Beide dekken zijn voorzien van membramen op de dilataties. Het bovendek is voorzien van een tweelaagse coating ingestrooid met zand.

De werkzaamheden voor onze opdracht voor 2019 zijn afgerond. Parkeerdek 10 is voorzien van membramen op de voegovergangen en een coating over de betonplaten. Het geheel is voorzien van belijning. Het trappenhuis en de entree is voorzien van een nieuwe coating.

Een fijne samenwerking met Qlick Technofloor.

Home > Projecten > Parkeergarage van Langeland Ziekenhuis te Zoetermeer

Parkeergarage van Langeland Ziekenhuis te Zoetermeer

Voor onze opdracht gever Aan de Stegge Twello hebben wij de opdracht gekregen om de inrichting van de parkeergarage te verzorgen van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van de belijning, niveau aanduidingen, hoogte beperking en de naamsaanduiding.

074 349 06 62