Home > Projecten > Rookvrije zone MST Enschede

Inrichting IKC Beneden Leeuwen

Voor de invoering van het rookvrije beleid van het Medisch Spectrum Twente in Enschede hebben wij de nieuwe NIET ROKEN ZONE mogen voorbereiden en aanleggen. De zone wordt gemarkeerd door een groene belijning met tekst en de zone is voorzien van de juiste bebording. De Gemeente Enschede is in de voorbereiding nauw betrokken geweest en we zijn erg blij met het eindresultaat.

Home > Projecten > Gevaarsymbolen Stork Hengelo

Gevaarsymbolen Stork Hengelo

Veiligheid op de werkvloer is altijd belangrijk. Voor onze klant Stork te Hengelo hebben wij gevaarsymbolen op de vloer aangebracht. Hierdoor is de werkomgevingen voor personeel en bezoekers duidelijk afgebakend.

Home > Projecten > Belijning BMN Bouwmaterialen in Hengelo

Belijning BMN Bouwmaterialen in Hengelo

E4 Parkeren heeft voor de nieuwbouw van BMN Bouwmaterialen in Hengelo belijning aangebracht in de hal en op het terrein rondom het bedrijfspand. In de hal hebben wij belijning en symbolen aangebracht om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Op het terrein hebben wij parkeervakken en opstelvakken aangebracht voor auto’s, vrachtauto’s en materialen.

De nieuwe BMN Hengelo is het tweede nieuwbouwpand van BMN Bouwmaterialen volgens de nieuwe stijl. Het nieuwe pand is bijna twee keer zo groot en heeft een proshop van 600m2.

Home > Projecten > Herinrichting Oosterbeek Humus Neede

Herinrichting Oosterbeek Humus Neede

Voor onze klant, Oosterbeek Humus producten BV in Neede, hebben wij samen met de klant een herinrichting uitgevoerd.
De wens was duidelijke opstelplaatsen voor de geproduceerde pallets met de producten en een betere verwijzing voor chauffeurs. Voor de verwijzing hebben wij de borden ontworpen in de nieuwe huisstijl van Oosterbeek Humus. Daarbij zijn alle benodigde aanwijzingen verwerkt op het bord.

Home > Projecten > Obelink vrijetijdsmarkt te Winterswijk

Obelink vrijetijdsmarkt te Winterswijk

Voor onze klant Obelink vrijetijdsmarkt hebben wij het nieuwe parkeerterrein ingericht. Parkeerterrein bestaat uit 117 Camper en auto met caravan plaatsen en 619 autoparkeer plaatsen. Opdracht aan E4 Parkeren was adviseren en aanbrengen van: Belijningen, bewegwijzering, slagbomen, vitrine kasten en markering bestaande uit pijlen en parkeerplaatsaanduiding, het is uitgevoerd in Thermo. Slagbomen zijn handbediend en voorzien van telescoop ondersteuning. Daarnaast alle bebordingen geplaatst.

Home > Projecten > Betap buiten terrein

Betap buiten terrein

Voor Betap heeft E4 Indutrie geadviseerd en aangebracht een rijroute op het terrein, voorzien van belijning en bebording.

Home > Projecten > Huuskes nieuwe indeling buiten terrein

Huuskes nieuwe indeling buiten terrein

Voor Huuskes heeft E4 Industrie een nieuwe indeling gemaakt voor het buiten terrein. Basis was een goede loopzone voor medewerkers en bezoek. Daar omheen zijn parkeerplaatsen en een dock belijning aangebracht, het geheel is voorzien van bebording.

Home > Projecten > Friesland Campina Borculo is voorzien van loopzone ‘s

Friesland Campina Borculo is voorzien van loopzone ‘s

E4 Parkeren heeft voor locatie Borculo mee geadviseerd hoe de loopzone ’s het beste konden worden aangebracht en welk materiaal er toegepast moet gaan worden. Het geheel heeft geresulteerd in de opdracht voor het aanbrengen van de zonering in meerdere fasen.

Home > Projecten > Harry Arendsen Volvo Garage Hengelo

Harry Arendsen Volvo Garage Hengelo

E4 is gestart met vloeren aanbrengen in de nieuwbouw van Volvo dealer Harry Arendsen in Hengelo. Voor de vloer in de werkplaats is door Unipro Arturo gekozen voor een EP 2500 industriële Gietvloer, ingestrooid met Flakes en een toplaag van blanke lak met een zware instrooi van Ballotini glasparels, dit om een harde toplaag te creëren in combinatie met een goede antislip. Deze vloerafwerking is in Nederland nog niet veel toegepast. E4 Technofloor is trots om hieraan een bijdrage te mogen leveren aan deze groene garage, in samenwerking met Unipro Arturo en Aannemersbedrijf Droste.

074 349 06 62